Anders kijken...

ZELF MEENEMEN
• Digitale (spiegelreflex) camera
• Bij voorkeur 2 of meer verschillende lenzen. Bij voorkeur een zoom, landschap en indien in uw bezit een macro lens
• Statief! Zo mogelijk het belangrijkste stuk gereedschap voor een fotograaf!
• genoeg geheugenkaartjes
 
OVERIGE INFORMATIE & AANMELDEN 
Datum:   vrijdag 2 september vanaf 17:00 uur tot
              zondag 4 september 18:00 uur
Prijs: € 495; per persoon, gedeelde kamer in één van de vakantiehuizen van Baasdam, op basis van vol pension. Eén persoonskamer op aanvraag. Alcoholische dranken zijn voor eigen rekening. Eventuele dieetvoorschriften kunt u kenbaar maken aan de organisatie, wij houden graag rekening met uw wensen
 
Met versturen van het aanmeldformulier schrijft u zich in voor de workshop Intuïtieve Natuurfotografie van 2 - 4 september 2016, te Landgoed Baasdam. U kunt tot 19 augustus 2016 de workshop afzeggen waarna uw inschrijfgeld gerestitueerd wordt. Bij opzegging na deze tijd zal geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden en bent u het hele bedrag verschuldigd. Bij inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Landgoed Baasdam en Andre Vondeling. Op al het beeldmateriaal dat tijdens de workshop is gemaakt is auteursrecht van toepassing.

LET OP: Controleer uw reis-of inboedelverzekering of dat u verzekerd bent tegen persoonlijke dan wel materiële schade tijdens de workshop. Landgoed Baasdam of Andre Vondeling zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Klik HIER voor de online brochure. 
 


AANMELDFORMULIER WORKSHOP INTUITIEVE NATUURFOTOGRAFIE: 2 - 4 SEPTEMBER 2016

De velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
Aanhef: *  
 
© Landgoed Baasdam 2018